Ben jij ook zo’n super enthousiaste wintersporter? Dan kun je vanaf nu het hele jaar door je hart ophalen met Ski d’Alpine!

Jouw wintersport-avontuur begint op ruim 1500 meter hoogte in het sneeuwzekere gezellige dorp “Alpine” temidden van een indrukwekkend bergmassief. Vanuit het hotel naar de skibus en de gondellift in; je kan niet wachten om op je ski’s of snowboard te gaan genieten van de mooiste, leukste en uitdagende afdalingen. Langs de goed geprepareerde pistes in het uitgestrekte skigebied liggen oergezellige skihutten waar je iets kunt eten en drinken; er zijn heel veel interessantebezienswaardigheden en spectaculaire activiteiten. Parapenten, ijsklimmen, bobsleeën, rodelen, skischansspringen of een bezoek aan het bergsportmuseum, de Super G Slalom, het Funpark en de pistebar il Tomba waar het elke dag feest is; het is een kleine opsomming van alles wat je tijdens je skitocht tegen gaat komen.

Tijdens dichte mist op de piste, een regenachtige dag thuis, een hevige storm op vakantie of een stralende zonneschijn op het terras; met Ski d’Alpine beleef je op elk moment samen met familie en vrienden de leukste wintersport.

Het skigebied beschikt over 8 ultra-moderne skiliften: 4 gondelliften, 2 stoeltjes- en 2 sleepliften. Rondom het dorp rijden in beide richtingen gratis skibussen en het pittoreske autovrije “Alpine” heeft heel veel te bieden. Gezellige hotels en pensions, uitstekende restaurants en (eet)café’s, een ijsbaan, een tennishal, een bank waar je onbeperkt kunt pinnen, supermarkt, souvenirwinkeltjes, postkantoor, een brood- en banketbakker, meerdere skishops, toeristenbureau, een winkel met boeken en tijdschriften, trendy dorpskapper én wat voor veel wintersporters een absolute must is… sublieme après-skilokaliteiten!

Kortom, een waar paradijs, zelfs voor de meest verwende wintersporter!