10CATEGAMES

Wat leuk dat je onze website komt bezoeken!

Passie voor wintersport

Al van kinds af aan vieren wij, Ivo en Gisèle, onze wintersportvakanties in de Alpen.

Ieder jaar met een volgeladen auto richting de gezelligste skidorpen. Samen ontbijten, het liefst als eerste de piste op en na een dag vol sneeuwpret, de belevenissen van de dag met elkaar delen.

In onze tienerjaren ontdekten we ook de après-ski, wat een gezelligheid is dat, dansen in een zwetende skihut om vervolgens moe en voldaan, met rode wangen, in een warm bed te stappen.

Inmiddels gaan onze twee dochters ook mee, en genieten zij op de piste met ons mee. In de middag sneeuwballen gooien en in de avond een spelletje doen met familie en vrienden, maakt onze dag compleet.

Op wintersport draait het voor ons om samenzijn, gezelligheid en avontuur.

Start Ski d’Alpine

Wat nog ontbrak was een spel gericht op alle mooie wintersportavonturen. Vanuit onze passie voor wintersport en om andere mensen plezier te bezorgen, zijn we in 2020 gestart met het ontwikkelen van het unieke wintersportspel Ski d’Alpine. Ivo als creatief spellen bedenker, Jelle als grafisch ontwerper en heel veel vrienden die net als ons van wintersport en bordspellen houden.

Een avontuurlijk spel waar we alle elementen van wintersport in hebben verwerkt. Daarnaast is het ook een strategisch spel voor jong en oud, wat iedere keer weer vol verrassingen zit. Een ware aanvulling voor in je spellenkast!