Betaling en verzending

Betaalinformatie

Via onze beveiligde SSL verbinding betaal je snel, makkelijk en veilig via iDeal, bankoverdracht, EPS en Bancontact.

Bestelinformatie

Via onze website kunt u rechtstreeks bij 10CATEGAMES bestellen. Uw bestelling wordt verwerkt en verzonden vanaf ons leveringsadres in Hoorn.

Bezorgkosten

Een bestelling op onze website kun je laten bezorgen in Nederland, België, Duitsland, Luxemburg of Frankrijk.

Nederland

Verzending van orders naar Nederland zijn de verzendkosten €4,95.

België

Verzending van orders naar België zijn de verzendkosten €9,85 voor pakketten onder de 2kg en €10,47 voor pakketten boven de 2kg.

Luxemburg

Verzending van orders naar Luxemburg zijn de verzendkosten €9,85 voor pakketten onder de 2kg en €15,26 voor pakketten boven de 2kg.

Frankrijk

Verzending van orders naar Frankrijk zijn de verzendkosten €9,85 voor pakketten onder de 2kg en €18,51 voor pakketten boven de 2kg.

Duitsland

Verzending van orders naar Duitsland zijn de verzendkosten €9,85 voor pakketten onder de 2kg en €11,18 voor pakketten boven de 2kg.

Oostenrijk

Verzending van orders naar Oostenrijk zijn de verzendkosten €9,85 voor pakketten onder de 2kg en €19,78 voor pakketten boven de 2kg.

Zwitserland

Verzending van orders naar Zwitserland zijn de verzendkosten €9,85 voor pakketten onder de 2kg en €24,43 voor pakketten boven de 2kg.

Voor het verzenden maken wij op dit moment gebruik van PostNL. Wanneer jouw bestelling klaar staat ontvang je per e-mail een Track & Trace code zodat je de verzending bij kunt houden.